Barion Pixel

Kapcsolat

Cégadatok

Cégnév

Faber Master Property Kft.

Cégjegyzékszám

01-09-412093

Ügyvezető

Baricsa Ferenc

Elérhetőségek

1072 Budapest Akácfa utca 4.

+36 30 789 5066

info@fabermaster.hu

Ha kérdése van

Írjon nekünk alábbi űrlapunk segítségével. Hagyja meg az e-mail címét és a telefonszámot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Gyakori kérdések

Ki készítette a tervező füzeteket?

A füzeteket a Faber Master Kft. készítette. A Faber egy generálkivitelező cég, aki komplett lakás és házfelújítások kivitelezésével foglalkozik. A tagok közösen készítették a füzeteket, hogy mind műszakilag, mind stílusban a legtöbb nyújtsák. A cégről bővebben a www.fabermaster.hu oldalon.

Mit tehetek, ha nem tetszik a füzet?

Mivel a füzet egy digitális, letölthető termék, megvásárlás után nem áll módunkban azt cserélni, vagy a pénzt visszaadni. Ha bizonytalan, hogy szüksége van rá, vásárlás előtt töltse le ingyenes kiadványainkat. Ezekben láthathja mire számíthat, valamint ezzel részt vesz egy 10 részes e-mail sorozatban is a tervezés legfontosabb témáiról. De, ha konkrét kérdése van keressen meg bennünket. 

Hogyan használhatóak a füzetek?

Megvásárlás után a füzetek letölthetőek pdf-ként. Ezután egy számítógépen vagy telefonon megnyitható, és kinyomtatható.  A lapokat összekapcsolhatja, kilyukasztva befűzheti egy mappába, vagy rakathat rá spirál kötést. Tervezze meg vele a felújítást, írja fel a fontos információkat.

Mire jó a felújítás tervező?

A felújítás tervező füzetek a több éves generálkivitelezői tapasztaltainkat összegyűjtve, azért készültek, hogy segítsenek a felújítóknak előre gondolkodni és tervezni a felújításukat. Azért, hogy elkerüljük a leggyakoribb hibákat, mint az utólagos ötletek miatti pótmunkák, a változtatások miatti határidő csúszások, a nem megfelelő termékek vásárlása miatti kidobott pénzek. 

Ingyenes

Ha bizonytalan vagy abban, szükséged van-e a tervező füzetekre, töltsd le ingyenes kiadványainkat, hogy legyen egy elképzelésed mire számíthatsz.