Barion Pixel

Rólunk

FABER MASTER. EGY GENERÁLKIVITELEZŐ

aki szerint a felújítás nem a bontással kezdődik

Generálkivitelező cég vagyunk, akik több év alatt, a saját bőrükön tapasztalták, milyen problémákat okoz a felújítások alatt, ha a megrendelők menetközben döntik el mit szeretnének. 

Amikor javában zajlott az otthonfelújítási támogatás, rengeteg megkeresés és munka ment egyszerre, két munkán csúnyán el is csúsztunk.

Az egyik felújításon a tulaj a burkolás után meggondolta magát a burkolatról, és másikat választott. Úgyhogy le kellett bontani és újra burkolni a fürdőjét.
Egy másik helyen meg abból volt a probléma, hogy a tulaj kevés burkolatot vett, viszont készlethiány volt belőle, így hetekig nem tudtuk folytatni a munkát. 

Ahogy a munkák után leültünk és összegeztük, mi az, amin javítani lehetne, hogy gördülékenyebb legyen mindenkinek a felújítás, rájöttünk, hogy sok esetben az okozta a gondot, hogy menetközben kristályosodik, hogy ténylegesen mi is lesz a feladat.

Emiatt az eredeti árajánlat a végén nem lesz köszönő viszonyban sem a végső árral, és határidőre sem fog elkészülni a felújítás.

Erre próbáltunk megoldást találni. Valami olyanra van szükség, ami segíthet megtervezni az ügyfeleknek a felújítást, hogy a helyszíni felmérésre már pontosabb képük legyen arról mit szeretnének. Így jött a felújítás tervező füzet gondolata.

FELÚJÍTOTT OTTHONOK

Amik egy jó tervvel készültek

Nagypolgári lakás

Kádár Kocka

Kétemeletes ház

Social Követő
0
Hírlevél feliratkozó
0
Felújított m2
0
Like tiktokon
0

Ingyenes

Ha bizonytalan vagy abban, szükséged van-e a tervező füzetekre, töltsd le ingyenes kezdő kiadványainkat, hogy legyen egy elképzelésed mire számíthatsz. 

BLOGUNK

Mindent a felújításról