Barion Pixel

Konyha tervező munkafüzet

2.990Ft

A felújítás napló konyha tervező része egy olyan munkafüzet, amelyben az egyes lapok végig vezetik a tulajdonost a konyha felújítás tervezésének lépésein. Segítenek a stílus megálmodásában, a méretek felvételében, az elrendezés és berendezés kialakításában, a tárgyak kiválasztásában, a szükséges munkák meghatározásában . Majd a 2. fejezetben az árajánlatkérés és a kivitelezés szervezésében is segítenek.

A konyha tervező egy 38 oldalas letölthető és kinyomtatható pdf formátumú munkafüzet, előre gyártott táblázatokkal, kérdésekkel és listákkal.

Mindenki hallott már legalább egy horror sztorit a lakás felújítások kapcsán, amikor a felújítás költsége, ideje vagy minősége nem a várt szerint alakult.

Generálkivitelezőként végzett több tucatnyi felújításunk során, sok olyan hibát tapasztaltunk a Megrendelők részéről, ami többletmunkát, vagy többletköltséget okozott.

Amikor a megvett mosogatógép nem fért el a konyhában, vagy a választott ajtót nem lehetett kinyitni, vagy a kész felújítás után derült ki, hogy nincs konnektor a hűtő helyének.

Szerettünk volna valami olyan rendszert kidolgozni, amivel ezek és az ilyen hibák elkerülhetőek. Minden gondolatunk oda vezetett, hogy az egyik nagy probléma, hogy sokan úgy gondolják, hogy a felújítás a bontással kezdődik, és elég menetközben kitalálni a részleteket. Pedig ez nem így van.

Minden felújítás a tervezéssel kezdődik. De laikusként nyilván az ember nem tudja, mit is kellene megterveznie.

Ezek a hibák kiküszöbölhetőek, ha a felújítás során lakberendező segítségét veszik igénybe, de ezt nem tudja mindenki megengedni magának.

Ezért alkottuk meg a felújítás naplót.

MI AZ A FELÚJÍTÁS NAPLÓ?

A felújítás napló egy olyan letölthető tervező füzet, amelyben az egyes lapok végig vezetik a tulajdonost a felújítás tervezésének lépésein, a stílus megálmodásától, a méretek felvételén keresztül, a tárgyak kiválasztásának és a szükséges munkák meghatározásának feladatáig.

A felújítás napló konyha tervező része egy 28 oldalas letölthető és kinyomtatható munkafüzet, amellyel egy teljes konyha felújítására felkészülhet. Azoknak ajánljuk, aki nem komplett lakást újítanak fel, csak a konyha helyiségben terveznek felújítási munkákat.

 

A KONYHA TERVEZŐ LAPJAI

IGÉNYFELMÉRÉS
INSPIRÁCIÓ
MOODBOARD
SZÍNEK ÉS MINTÁK
MÉRETEK
NYÍLÁSZÁRÓK
ELRENDEZÉS
BERENDEZÉS
ALAPRAJZOK
LÁMPÁK, KAPCSOLÓK
KONNEKTOROK
FŰTÉS
DESIGN KOMBINÁCIÓK
BURKOLATOK
BEVÁSÁRLÓ LISTA
SZÜKSÉGES MUNKÁK

A 2. FEJEZET LAPJAI

KIVITELEZŐ JELÖLTEK

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

ÁRAJÁNLAT ÖSSZEGZŐ

EGYENLEG

FIZETÉS KÖVETŐ

KÖZÖS BEJÁRÁS

TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

VISSZAVÉTEL

GARANCIÁK

KAPCSOLATOK

A munkafüzetben előre gyártott kérdések, és táblázatok segítik és irányítják, hogy mire kell gondolnia a tervezés során, hogy  milyen termékeket és munkákat kell elvégeznie, hogy milyen opciók közül választhat egy -egy termék kapcsán, és milyen szabályok alapján érdemes gondolkodnia.

Lépésről lépésre haladva, a táblázatokat kitöltve, a végére kész kialakult képe lesz arról, mit szeretne megvalósítani a felújítás alatt. Ennek birtokában pontosabb árajánlatokat fog tudni kérni a kivitelezőktől.

Felejtse el a különböző cetliket, telefonos jegyzeteket, képernyőfotókat, mint adminisztrációs eszközöket. Töltse le a füzetet, nyomtassa ki, és gyűjtsön minden ötletet, kérdést, információt egy helyen a felújítás első gondolatától, az utolsó dekor tárgy polcra helyezéséig.

Amennyiben nemcsak a konyha, hanem egy komplett lakás felújítását tervezi, úgy Önnek a FELÚJÍTÁS NAPLÓRA van szüksége, amely egy komplett lakás felújítás tervezésében és szervezésében segíti.

 

A TERMÉK JELLEMZŐI

PDF dokumentum
Fekete fehér
A4 méretben szerkesztve
Letöltés után bármennyi mennyiségben kinyomtatható egészben, vagy laponként is

 

HOGYAN HASZNÁLJA?

Vásárlás után töltse le a pdf-et a weboldalon megjelenő visszaigazoló oldalról, vagy a vásárlást követően küldött e-mail levélből, melyet a vásárláskor megadott e-mail címer küldünk. Nyissa meg a pdf dokumentumot számítógéppel vagy mobiltelefonjával. Nyomtassa ki otthon, vagy akár környékén lévő nyomtató boltban. Lyukassza ki és fűzze bele egy mappába, vagy csak tűzze össze a lapokat egy gémkapaccsal. Kezdje meg a tervezést. Szobánként haladva töltse fel információval a táblázatokat, válaszolja meg a kérdéseket.

 

FIZIKAI TERMÉK NEM KERÜL SZÁLLÍTÁSRA!

Ez a termék nem fizikai termék, hanem egy digitális File. Így postán vagy futárszolgálattal nem kerül vásárlás után megküldésre.
A terméket a fizetést követően kapja meg pdf formátumban, melyet letölthet és fekete fehérben kinyomtathat A4 méretben bármennyi alkalommal.

 

VISSZAVÉTEL

Tekintettel, hogy a termék digitális, így az e-mail megküldése után visszavételre nincs lehetőség. De bármely kérdése, problémája merülne fel a termékkel, vagy annak használatával kapcsolatban, ne hezitáljon felkeresni bennünket.

 

SZERZŐI JOGOK

A termék saját felhasználás céljából bármilyen példányszámban kinyomtatható, azonban szigorúan tilos, annak sokszorosítása üzleti célból, valamint a termék egészben, vagy részletekben történő felhasználása üzleti vagy más bevétel szerzési célból.
Minden a termékkel kapcsolatos szerzői jog a Faber Master Property Kft.-t illeti.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Konyha tervező munkafüzet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük