Barion Pixel

Felújítás Napló – komplett lakás felújítás tervező füzet

5.190Ft

A felújítás napló egy olyan lakásfelújítás tervező munkafüzet, amelyben az egyes lapok végig vezetik a tulajdonost egy fejfájás nélküli, pénzkidobásoktól mentes felújítás megtervezésén, hogy a végére egy stílusos és praktikus otthona legyen.

A felújítás tervező munkafüzet lapjai segítenek a stílus megálmodásában, a méretek felvételében, a szükséges termékek kiválasztásában, az elvégzendő munkák meghatározásában, a költségek nyomon követésében, a kivitelezés ellenőrzésében.

A felújítás napló egy 158 oldalas letölthető és kinyomtatható pdf formátumú munkafüzet, előre gyártott táblázatokkal, kérdésekkel és listákkal, melyben a komplett lakás felújítást és az egyes helyiségeket külön-külön is megtervezheti.

A felújítás napló tartalmazza a webshopban kapható minden más tervező füzetet, és még több máshol nem kapható fejezetet is, sokkal kedvezőbb áron, mintha egyenként vásárolná meg.

A felújítás nem a bontással kezdődik. Ha ezt betartja sikeres lehet a felújítása.

Mindenki hallott már legalább egy horror sztorit a lakás felújítások kapcsán, amikor a felújítás költsége, ideje vagy minősége nem a várt szerint alakult.

Generálkivitelezőként végzett több tucatnyi felújításunk során, sok olyan hibát tapasztaltunk a Megrendelők részéről, ami többletmunkát, vagy többletköltséget okozott.

Amikor a megvett mosdó nem fért el a fürdőszobában, vagy a választott ajtót nem lehetett kinyitni, vagy a kész felújítás után derült ki, hogy nincs konnektor az ágy mellett.

Szerettünk volna valami olyan rendszert kidolgozni, amivel ezek és az ilyen hibák elkerülhetőek. Minden gondolatunk oda vezetett, hogy az egyik nagy probléma, hogy sokan úgy gondolják, hogy a felújítás a bontással kezdődik, és elég menetközben kitalálni a részleteket. Pedig ez nem így van.

Minden felújítás a tervezéssel kezdődik. De laikusként nyilván az ember nem tudja, mit is kellene megterveznie.

Ezek a hibák kiküszöbölhetőek, ha a felújítás során lakberendező segítségét veszik igénybe, de ezt nem tudja mindenki megengedni magának.

Ezért alkottuk meg a felújítás naplót.

MI AZ A FELÚJÍTÁS NAPLÓ?

A felújítás napló egy olyan letölthető tervező füzet, amelyben az egyes lapok végig vezetik a tulajdonost a felújítás tervezésének lépésein, a stílus megálmodásától, a méretek felvételén keresztül, a tárgyak kiválasztásának és a szükséges munkák meghatározásának feladatáig, majd a tervezés után segítenek nyomon követni a költségvetést és ellenőrizni a kivitelezés haladását.

A felújítás napló egy 158 oldalas letölthető és kinyomtatható munkafüzet, amellyel egy teljes lakás felújítására felkészülhet és nyomon követhet tervezéstől a kivitelezésig.

FEJEZETEK

A felújítás napló 10 fejezetből áll:
Igényfelmérés
Design tervezés
Nappali tervek
Fürdőszoba tervek
Konyha tervek
Hálószoba tervek
Árajánlatkérés
Költségvetések
Ellenőrzések
Információk későbbre

A munkafüzetben előre gyártott kérdések, és táblázatok segítik és irányítják, hogy mire kell gondolnia a tervezés során, hogy az egyes helyiségekbe milyen termékeket és munkákat kell elvégeznie, hogy milyen opciók közül választhat egy -egy termék kapcsán, és milyen szabályok alapján érdemes gondolkodnia.

Lépésről lépésre haladva, a táblázatokat kitöltve, a végére kész kialakult képe lesz arról, mit szeretne megvalósítani a lakás minden helyiségében. Ennek birtokában pontosabb árajánlatokat fog tudni kérni a kivitelezőktől.

A napló utolsó fejezetei pedig a kivitelezési munkák megkezdése utánra is segítséget adnak, a költségvetés nyomonkövetésében, a kifizetések tervezésében, a kivitelező haladásának ellenőrzésében, a kérdések összegyűjtésében, a szükséges termékek megvásárlásának menedzselésében, és a későbbi garanciák és karbantartások érvényesítésében.

Felejtse el a különböző cetliket, telefonos jegyzeteket, képernyőfotókat, mint adminisztrációs eszközöket. Töltse le a füzetet, nyomtassa ki, és gyűjtsön minden ötletet, kérdést, információt egy helyen a felújítás első gondolatától, az utolsó dekor tárgy polcra helyezéséig.

Amennyiben nem komplett felújítást tervez, csak a szobákat, a konyhát vagy a fürdőszobát újítja fel, úgy Önnek azokra a tervezőinkre van szüksége, amelyek az egyes helyiségekre vonatkoznak csak. Nézze meg a boltban, és töltse le önálló helyiség tervezőinket.

A TERMÉK JELLEMZŐI

PDF dokumentum
Fekete fehér
A4 méretben szerkesztve
Letöltés után bármennyi mennyiségben kinyomtatható egészben, vagy laponként is

HOGYAN HASZNÁLJA

Vásárlás után a Naplót Pdf-ként letöltheti közvetlenül a vásárlás után megjelenő lapon a weboldalon keresztül, vagy a vásárlást követő visszaigazoló e-mailből, mely a vásárlás során megadott e-mail címer küldünk.

Nyissa meg a pdf dokumentumot számítógéppel vagy mobiltelefonjával. Nyomtassa ki otthon, vagy akár környékén lévő nyomtató boltban. Lyukassza ki és fűzze bele egy mappába, vagy csak tűzze össze a lapokat egy gémkapoccsal. És már Kezdheti is a tervezést. Szobánként haladva töltse fel információval a táblázatokat, válaszolja meg a kérdéseket.

FIZIKAI SZÁLLÍTÁS NEM TÖRTÉNIK!

Ez a termék nem fizikai termék, hanem egy digitális File. Így postán vagy futárszolgálattal nem kerül vásárlás után megküldésre.

A terméket a fizetést követően kapja meg pdf formátumban, melyet  letölthet és fekete fehérben kinyomtathat A4 méretben bármennyi alkalommal.

VISSZAVÉTEL

Tekintettel, hogy a termék digitális, így az e-mail megküldése után visszavételre nincs lehetőség. De bármely kérdése, problémája merülne fel a termékkel, vagy annak használatával kapcsolatban, ne hezitáljon felkeresni bennünket.

SZERZŐI JOGOK

A termék saját felhasználás céljából bármilyen példányszámban kinyomtatható, azonban szigorúan tilos, annak sokszorosítása üzleti célból, valamint a termék egészben, vagy részletekben történő felhasználása üzleti vagy más bevétel szerzési célból.
Minden a termékkel kapcsolatos szerzői jog a Faber Master Property Kft.-t illeti.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Felújítás Napló – komplett lakás felújítás tervező füzet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük